Ik ben Marjolijn Goet-Hamann, mondhygiënist.

Ik ben sinds juli 2003 afgestudeerd aan de Hogeschool Inholland Amsterdam, locatie Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).
In 2012 heb ik de bacheloropleiding Mondzorgkunde afgerond aan de Hogeschool Utrecht.

Ik sta ingeschreven in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM). Het KRM kenmerkt zich door hoge kwaliteitseisen namens de eigen beroepsgroep. Daarmee laat ik zien te investeren in kwaliteit. Onder meer door het volgen van bij- en nascholing en het voeren van intercollegiaal overleg.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en van de Nederlandse Vereniging van Parodontologie (NVvP).

Daarnaast bezoek ik leveranciers om zo op de hoogte te zijn welke vernieuwingen er allemaal zijn op het gebied van onder andere tandheelkundige artikelen.

Vanaf 2003 heb ik brede ervaring opgedaan in algemene tandheelkundige praktijken en daarnaast in een vrijgevestigde mondhygiënisten praktijk.

Vanaf 2013 ben ik als zelfstandig ondernemende mondhygiënist werkzaam.

Per augustus 2017 ben ik vrijgevestigd en gestart met mijn eigen praktijk voor mondhygiëne.

Ik heb een enorm enthousiasme voor mijn vak ontwikkeld, wat veel van mijn patiënten beamen. Ik kan erg blij worden van het feit wanneer ik een patiënt behandel, deze mij verteld dat ze weer durven te lachen, een zoen delen of gewoon überhaupt met minder spanning naar de mondhygiënist gaan.
Daar ligt mijn affiniteit, mensen met een angst en minder goede mondhygiëne, weer durven te laten lachen.